Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2425262728291
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

RSS

 12.05.2018 10:38 | Sakrablaa

Keskiviikkona loppui koulu, jes, vihdoin lomaa! Sen tarpeessa olen kyllä.

Nyt oon äitini luona tän viikonlopun ja toinen siskokin on täällä. Päivitän myöhemmin enemmän. Nyt on vetämätön olo :p


 - Sakrablaa | Linkki 27.04.2018 20:06 | Sakrablaa

Jes, neljän päivän loma alkoi! Tänään kävin koulun jälkeen kaverilla. Huomenna menen ehkä vähän shoppailemaan ja pitäis tehdä pari työhakemusta harjottelupaikkaa carten. En kyllä tiiä oonko jo myöhässä. Sunnuntaina fwb tulee mun luo ja maanantaina onkin vappuaatto. Meillä on enää 6 koulupäivää jäljellä.

Tein tällä viikolla pääainevalinnan. Uskon että pääsen haluamaani pääaineeseen. Olen saanut aika hyviä numeroita ja suorittanut kaikki kurssit.


 - Sakrablaa | Linkki 23.04.2018 22:11 | Sakrablaa

Viime viikko meni aikalailla fwb:n kanssa. Viikonloppuna käytiin Ikitie nimisessä leffassa. Se oli ihan hyvä, vaikka aika ankea aiheeltaan. Viime viikolla ostettiin myös semmonen H. C. Andersenin satukokoelmakirja, jossa on jotain tuhat sivuu ja alettiin lukemaan sitä. Tai no, feb luki mulle ja mä olin huono kuuntelija kun nukahdin monet kerrat :DDPelattiin myös the long darkia.

Tänään piirsin kämpästäni tarkan pohhjapiirrustuksen ja erillisesti kaikki huonekalut piirsin ja leikkasin ja rupesin kokeilemaan, saisko tänne mitään uutta järjestystä. Ei mitään ihan hirveen vakuuttavia lopputuloksia tullu, tää on niin kovin pieni kämppä.

Huomenna mulla on matikan exel koe ja mua kuumottaa ja pelkään etten osaa mitään. Ylihuomenna taas meillä on semmonen alaantutustumistehtäväesitelmä, joka on ryhmäesitelmä. Sekin vähän kuumottaa.

Ja no elämäntavat viimeaikoina, ömh, ei reilassa.


 - Sakrablaa | Linkki Kevättä ilmassa
14.04.2018 20:05 | Sakrablaa

Kevät tuntuu vihdoin oikeesti tulleen, jes. Kävin tänään hame päällä kaupassa eikä tullu kylmä.

Elämästä overall, tää fwb just ja just pysyy kasassa, en tiedä miten pitkään. Tuntuu ettei hän piittaa musta pätkääkään ja kaverit menee kaiken edelle, siis muut kaverit. Ja pelaaminen. Enkä saa häntä näköjään ymmärtämään miten paskalta se musta tuntuu. Tulee yksinäinen olo. No saa nähdä mitä käy. Ja mitä käy sitten kun loma alkaa. Se ei varmaan poistu peliluolastaan ikuisuuteen tai sit se on ikuisuuden mökillään. Luulen ettei mulle oo paljo aikaa.

Muutoin elämä kai on ihan ok. Muutamaa koulujuttua pitäs tehä, vähä kesätöit vielä yrittää ja vähä siivota yms. Perusjuttuja. Koitan saada tänään jotain aikaan, mutta ehkä voisin jotain hauskaakin tehdä. Kuten vaikka pelata jotain. Tosin yksin pelaaminen on hanurista.


 - Sakrablaa | Linkki 08.04.2018 20:50 | Sakrablaa

Hmh. Tuntuu sekavalta. Tiistaina koulu jatkui pääsiäisloman jälkeen. Ja no sanotaan, että itse olisin halunnut ja haluaisin edelleen yrittää tämän eksäni kanssa, lopputulos on fwb. En oikein tiedä tuleeko se toimimaan pidemmän päälle. Tavallaan on aina ihanaa viettää yhdessä aikaa, mutta sitä on vaikea saada sopivasti kun toinen haluaa sitä lisää ja toinen entistä vähemmän. Mun on kai pakko vaan tappaa tunteeni, koska muuten en osaa olla välinpitämätön. Se sattuu ja paljon. Kai tää suhde on jollain tapaa myrkyllinen.

Torstaina värjäsin hiukset punaiseksi. Tykkään lopputuloksesta.

Eilen oltiin insinööriopiskelijapäivillä. Kierrettiin päivällä rastirataa ja illalla mentiin jatkoille, jonne oli hirvee jono. Joskus 3 aikaan aamulla olin kotona.

Ehkä oloa helpottaa jos onnistun laihtumaan. Ehkä se tois mun itsenäisyyden tunteen takas. Toivon niin.


 - Sakrablaa | Linkki


©2020 Elämäni :D - suntuubi.com